راه اندازی رستوران ایتالیایی

ورود به دنیای ایتالیایی ها یعنی تجربه سخاوتمندی، فراوانی و غذاهای پر ادویه که خوب و ساده درست می شوند.
ویژگی که در مورد ایتالیایی ها بسیار معروف می باشد، روحیه همکاری آنهاست. در ایتالیا غذا مورد احترام است، سوسیس سالامی و پروشوتو که به عنوان پیش عذا خورده می شوند، از قبل بسته بندی نشده اند، بلکه در مغازه اغذیه فروشی روی کاغذ روغنی برای شما آنها را می برند.
نان همانطور که از نانوایی خریده می شود، گرم گرم خورده می شود و تمام اضافات آن برای درست کردن سالادهای خوشمزه مثل پانزالا یا به عنوان خرده نان و چاشنی استفاده می شود.
تازه ترین سبزیجات فصلی و گیاههان دارویی در درست کردن سالاد استفاده می شوند که اغلب هم تازه از باغ چیده شده اند. یک سالاد گوجه و پنیر بوکونچینی، با ریحان بازلی که از گلدان های بزرگ جلوی درب پشتی کنده شده اند و گوجه های چیده شده از باغچه سبزیجات، درست می شوند.
در ایتالیا مردم عاشق پاستا هستند. بعضی از خانواده ها خودشان با آرد و تخم مرغ، پاستای تازه تهیه می کنند که زمان پخت کمتری داشته و نرم و خوشمزه است. از بین پاستا های خشک، بهترین پاستا که روی آن با کمی گرد آرد پوشانده می شود، از گندم دورام تهیه می شود که به آن سمولینا می گویند. این پاستا باید طوری پخته شود که پس از پخت هنوز کمی سفت باشد.
یکی دیگر از پر طرفدارترین غذاهای ایتالیایی انواع پیتزا با همان خمیر ترد و نازک ایتالیایی است. تهیه خمیر این پیتزا با آرد سمولینا مهارت یک سرآشپز حرفه ای ایتالیایی را می طلبد.
معماری مشهور ایتالیا و نیز طراحی زیبا و خاص رستوران های آن نیز زبانزد خاص و عام است.
یک راه انداز حرفه ای رستوران ایتالیایی باید آشنایی کامل با فرهنگ زیبای ایتالیا و نیز طرز طبخ و سرو انواع پیش غذا، غذا، دسر و همچنین نوشیدنی های آنرا داشته باشد.
بخش هایی از این متن برگرفته از کتاب سفرنامه غذا نوشته میو امیرا می باشد.

سرآشپز زارع

Template Design:Dima Group