مواد لازم:

مرغپخته 3 فنجان پیاز1 فنجان پنیر چدار1 فنجان نمک و فلفل2 قاشق چای خوری سیر له شده2 قاشق چای خوری کلم بروکلینصف فنجان فلفل دلمه اینصف فنجان سوپ مرغ خامه ای2/3 فنجان کره50 گرم خمیر کروسان(هزار لایه)2 بسته

طرز تهیه و دستور پخت:

امروز در خدمت شما هستیم با آموزش یک غذای جذاب و هیجان انگیز. این غذا با مرغ آماده میشه و ظاهر کمی عجیبی داره اما واقعا خوشمزه است و ارزشش رو داره که امتحانش کنید. قبل از هر چیز یاد آوری کنم که برای تهیه این غذای خوشمزه بهتره که خمیر کروسان رو در منزل تهیه کنید و به شکل مثلثی ببرید اما اگر نداشتید دو بسته خمیر تازه را از بازار بخرید و استفاده کنید. راستی فراموش نکنید که سوپ مرغ خامه ای هم از قبل تهیه کنید که آماده کردن این غذا وقت چندانی از شما نگیرد. فر را 10 دقیقه قبل از آماده کردن مواد با 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.

مرغ را بپزید و ریش ریش کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه ای را هم خرد کنید. کلم بروکلی را بشویید و به آن کمی نمک و فلفل بزنید بعد حسابی آن را ریز کنید. حالا در یک کاسه همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و روی آن پنیر چدار را رنده کنید.

یک فویل آلومینیومی پهن کنید؛ یک لیوان را وسط آن قرار دهید و خمیر های مثلثی شکل را طوری دور تا دور لیوان بچینید که مانند یک خورشید، دایره ای متناسب تشکیل دهند. دقت کنید که قسمت های پهن تر خمیر ،در اطراف لیوان، را کمی روی هم دیگر قرار دهید.

از مخلوطی که تهیه کرده اید روی هر تکه خمیر، یک قاشق غذا خوری پر نزدیک به مرکز حلقه بریزید. ارتفاع مواد را یکسان کنید و لبه های خمیر را برگردانید. در نقطه ی اتصال هر لایه خمیر کمی فشار وارد کنید و با دست دو تکه ی خمیر را به هم بچسبایند.

 

با قلمو کمی کره ی آب شده به روش بن ماری روی لایه های خمیر بزنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و رول مرغ تیوپی خود را به مدت 18 تا 22 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت از فر خارج کنید. اجازه دهید سرد شود بعد از 5 تا 10 دقیقه برش دهید و در ظرف مناسب سرو کنید.

راه اندازی رستوران،راه اندازی فست فود،راه اندازی کافه،راه اندازی کافی شاپ،راه اندازی صفر تا صد رستوران،راه اندازی صفر تا صد فست فود

Template Design:Dima Group