چلو گردن یا ماهیچه گوسفندی برای یک نفر

مواد لازم:

گردن بره یا گوسفند با استخوان ۵۰۰گرم

پیاز خلالی ۲۰۰ گرم

سیر ۵۰ گرم

نمک ۲ پینچ

فلفل قرمز۱ پینچ

روغن جهت سرخ کردن ۲۰۰ گرم

آب ۵۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا گردن و ماهیچه بره را یک لیتر آب ریخته و بمدت ده دقیقه میپزیم وسپس آن را آبکش میکنیم و آب سرد را روی آن میریزیم و آن را کنار میگذاریم.

بعد پیاز ها را بصورت بسیار ریز خلالی میکنیم و مقداری از آن را با سیر کف قابلمه میریزیم و ماهیچه و گردن بره را روی آن میچینیم.

و بعد بقیه پیاز ها و سیر را روی آن میریزیم.

سپس روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و بعد آب را به آن اضافه میکنیم.

و در آخر شعله گاز را روشن میکنیم تا مایع داخل غذا به جوش بیاید بعد از اینکه مخلوط روغن و آب بجوش آمد زیر شعله را کم کرده و بمدت یک و نیم الی دو ساعت با شعله ملایم میپزیم.

راه اندازی رستوران،راه اندازی فست فود،راه اندازی کافه،راه اندازی کافی شاپ،راه اندازی صفر تا صد رستوران،راه اندازی صفر تا صد فست فود

 

Template Design:Dima Group