مواد لازم و ترکیبات:

جو پوست کنده ( پرک نباشد ) 250 گرم
شیر 1 لیتر
قرص عصاره مرغ 3 عدد
هویج 50 گرم (ریز خرد شده )
تره فرنگی ( ریز خرد شده )
کرفس 50 گرم ( ریز خرد شده )
پیاز 50 گرم ( ریز خرد شده )
سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز یا هر سبزی معطر دیگر ) 2 قاشق غذاخوری
خامه ( برای هر فنجان سوپ ) 1 قاشق غذاخوری
فیله مرغ پخته شده 100 گرم
لیمو ترش ( برای هر فنجان سوپ ) یک حلقه برای کنار سوپ
نمک به میزان لازم
فلفل سفید به میزان لازم
کره 50 گرم

طرز تهیه :

1- ابتدا از یک شب قبل جو را خیس کنید.
2- حال جو را با 1 تا 2 لیتر آب به مدت 1.5 تا 2 ساعت بار می گذاریم. وقتی جو نیم پز شد 1 لیتر شیر به آن اضافه می کنیم و می گذاریم دوباره 1.5 ساعت دیگر بپزد.
3- کره را در ماهیتابه آب می کنیم و با کمی روغن، پیاز، هویج، کرفس و تره فرنگی را تفت می دهیم.
4- فیله های مرغ پخته شده را خرد کرده و به ماهیتابه اضافه میکنیم سپس چند ملاقه سوپ از داخل قابلمه برداشته و به داخل ماهیتابه که محتوی سبزیجات و فیله مرغ و کره است اضافه می کنیم و هم میزنیم. ( توجه کنید که هیچگونه ادویه رنگی و غیره اضافه نمی کنیم چون این سوپ باید سفید رنگ باشد )
5- حال به ماهیتابه 1 لیتر آب اضافه میکنیم و بعد تمام محتویات ماهیتابه را به قابلمه برگردانده و سبزی معطر را به همراه کمی نمک اضافه می نماییم.
6- سوپ را داخل ظرف ریخته و روی آن را با خامه تزئین می کنیم.
سوپ را به همراه لیمو سرو نمائید.

راه اندازی رستوران،راه اندازی فست فود،راه اندازی کافه،راه اندازی کافی شاپ،راه اندازی صفر تا صد رستوران،راه اندازی صفر تا صد فست فود

 

Template Design:Dima Group