سالاد سیب زمینی همواره پرطرفدار است، البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است.

 

مواد لازم و ترکیبات ( مناسب برای 4 نفر):

450 گرم سیب زمینی ریز، با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده

4 قاشق غذاخوری ماست ساده

4 قاشق غذاخوری سس مایونز

8 عدد گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده

2 قاشق غذاخوری برگ جعفری، خرد شده

نمک و فلفل

طرز تهیه:

1- پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید. بگذارید آب جوش بیاید، سپس سیب زمینی ها را به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید تا نرم شوند. ( زمان پخت به اندازه سیب زمینی ها بستگی دارد)

2- گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد کنید.

3- برای تهیه سس سالاد، ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط کنید و به آن نمک و فلفل بزنید. پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آنها بیافزایید و خوب مخلوط کنید.

4- سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج کنید، آنها را آبکش کرده، کنار بگذارید تا سرد شوند. سیب زمینی های درشت را به قطعه های 5 سانتیمتری خرد کنید.

5- سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آنها را بپوشاند.

6- سالاد را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آنرا به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا، سرو نمایید.

 

توصیه سر آشپز:

اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می کنید، روش بهتر این است که قبل از پخت آنها را خرد کنید. هر چند سیب زمینی های خرد شده زود تر می پزند، ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می کنند.

 

جدول ارزش غذایی

کالری …………………………………. 425

کربوهیدرات ………………………… 43 گرم

چربی ………………………………… 27 گرم

پروتئین ………………………………. 6 گرم

قند ……………………………………. 6 گرم

چربی اشباع شده ……………………. 5 گرم

راه اندازی رستوران،راه اندازی فست فود،راه اندازی کافه،راه اندازی کافی شاپ،راه اندازی صفر تا صد رستوران،راه اندازی صفر تا صد فست فود

Template Design:Dima Group