تافی ترد سیب دسته بندی هادسر1401-02-191401-02-19 ارسال توسط مهدی این سیب ها را می توانید از چند ساعت قبل با خمیر پوشانده و سرخ کنید و سر میز غذا با تافی آغشته کنید.مواد لازم :1-سیب پوست کنده 4 عدد2-روغن برای سرخ کردن مواد برای تهیه خمیر :1-آرد با بکینگ پودر 3 فنجان2-روغن 1 قاشق غذاخوری3-آب 3 فنجان راهبری نوشتهپست قبلی حریره ی شگفت انگیز پست بعدی سیخ کبابی گوشت بره و انبه دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.