دم پخت میگو(مُرَبیَن) دسته بندی هاغذاهای دریایی2022-05-092022-05-29 ارسال توسط مهدی مواد مورد نیاز: سرو 4-3 نفر200 گرم میگوی خشک2 پیمانه برنج1/2 پیمانه ماش2 عدد پیاز متوسط، ریز کنید1 قاشق سوپخوری ادویه مخلوط (زردچوبه، فلفل سیاه، میخک آسیاب شده)1 قاشق سوپخوری پودر لیمو عمانی1 قاشق چایخوری نمک3 قاشق سوپخوری روغن جامد یا کرهآب، به مقدار لازم راهبری نوشتهپست قبلی گوشت فیله خام با سس پست بعدی مخلوط برنج دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.