زردآلو با پوشش پنیر

مواد لازم برای تهیه 24 عدد :

زردآلوی تازه 12 عدد یا کمپوت زردآلوی نصف شده  850 گرم

پنیر نرم 250 گرم

کوفته برنجی پنیر و پیازچه

 

مواد لازم (برای تهیه 24 عدد) :

پنیر موزارلا رنده شده 500 گرم

آرد 185 گرم (1/2 و 1 فنجان)

ساقه پیازچه تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

تخم مرغ زده شده 2 عدد

آرد ذرت 60 گرم (1/2 فنجان)

روغن مایع برای سرخ کردن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.