زردآلو با پوشش پنیر دسته بندی هادستهبندی نشده2022-05-082022-05-08 ارسال توسط مهدی مواد لازم برای تهیه 24 عدد :زردآلوی تازه 12 عدد یا کمپوت زردآلوی نصف شده 850 گرمپنیر نرم 250 گرمکوفته برنجی پنیر و پیازچه مواد لازم (برای تهیه 24 عدد) :پنیر موزارلا رنده شده 500 گرمآرد 185 گرم (1/2 و 1 فنجان)ساقه پیازچه تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوریپودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوریتخم مرغ زده شده 2 عددآرد ذرت 60 گرم (1/2 فنجان)روغن مایع برای سرخ کردن راهبری نوشتهپست قبلی خوراک میگو با گوجه فرنگی پست بعدی میگو ترد با چاشنی کنجد دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.