سالاد اسفناج کنگر فرنگی با گردو

مواد مورد نیاز برای 6-4 نفر :

1 عدد فلفل دلمه ای قرمز، چهار قسمت کنید و دانه ها را بیرون آورید

20 میلی لیتر روغن زیتون

100 گرم گردو

200 گرم اسفناج شسته و تمیز کنید

200 گرم پنیرفتا مکعبی ریز کنید

300 گرم کنگرفرنگی (آرتیشو)، چهار قسمت کنید

2/1 پیمانه زیتون سیاه هسته را خارج کنید

نان پیتا ، برای سرو

مواد موردنیاز برای چاشنی :

125 میلی لیتر روغن زیتون اضافه

65 میلی لیتر آب لیمو

2 قاشق چایخوری عسل

2 قاشق چایخوری پونه کوهی ریز کنید

دانه فلفل سیاه رنده کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.