سس زنجبیل دسته بندی هاسس ها و طعم دهنده ها1401-02-181401-03-01 ارسال توسط مهدی مواد لازم برای 4 نفر:30g کره1 تکه کوچک زنجبیل3 قاشق سوپ خوری خامه تازه2/1 سیب1 لیوان آب گوشت100cc آبنمک و فلفل به مقدار لازم راهبری نوشتهپست قبلی رولت گوشت و تن ماهی پست بعدی ترشی کلم دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.