صدف با چاشنی انبه دسته بندی هاغذاهای دریایی1401-02-191401-02-25 ارسال توسط مهدی مواد لازم (برای تهیه 16 عدد) :صدف 16 عددهمراه با یک پوسته آن هافلفل سیاه تازه مواد برای چاشنی انبه :انبه1 عددپوست کنده و خرد شودنعناع تازه خرد شود 1 قاشق غذاخوریآب لیمو 1 قاشق غذاخوریدانه کنجد تفت داده 2 قاشق غذاخوری راهبری نوشتهپست قبلی ژله توت فرنگی پست بعدی برنج زعفرانی دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.