میگوی پیچیده شده در ژابون دسته بندی هاغذاهای دریایی2022-05-092022-05-15 ارسال توسط مهدی مواد لازم (برای تهیه 24 عدد) :میگوی خام بزرگ 750 گرم پوست کنده و رگه سیاه آنها جدا شود اما دم آنها متصل باقی بماندژامبون یا برش های نازک گوشت 8 ورق مواد برای چاشنی سبزیجات معطر:پونه تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوریسیر رنده شده 2 حبهروغن زیتون 125 میلی لیتررکه سفید 2 قاشق غذاخوری راهبری نوشتهپست قبلی سبزی پلو با میگو پست بعدی دو روش تهیه شنیتسل میگو دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.