پاته مواد دریایی

مواد لازم (برای سرو 8 نفر) :

فیله ماهی قزل آلا 500 گرم

پوست کنده و استخوان های آن جدا شود

میگوخام 500 گرم

پوست کنده و رگه سیاه آن ها جدا شود

کره 90 گرم

پیازچه خرد شده 4 عدد

سیر رنده شده 2 حبه

شوید تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

خامه غلیظ 125 میلی لیتر (2/1 فنجان)

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

سس فلفل 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه

شاخه شوید تازه و برش های لیمو

نان تست یا بیسکوییت ترد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.