ژله پرتقال دسته بندی هاپیش غذا2022-04-282022-06-02 ارسال توسط مهدی مواد لازم : 1-آب پرتقال 1 فنجان 2-شکر 3/1 فنجان 3-ژلاتین 3 قاشق چایخوری 4-خامه غلیظ 300 میلی لیتر 5-آب پرتقال 2/1 و 1فنجان اضافی 6-شکر 3 قاشق غذاخوری اضافی 7-ژلاتین 2 قاشق چایخوری اضافی راهبری نوشتهپست قبلی مرغ با چاشنی کاری و سس تمبر هندی پست بعدی موساکا گوشت با بادمجان گریل شده دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.