کوفته برنجی پنیر و پیازچه دسته بندی هاغذا1401-02-081401-03-12 ارسال توسط مهدی مواد لازم (برای تهیه 24 عدد) : پنیر موزارلا رنده شده 500 گرم آرد 185 گرم (2/1 و 1 فنجان) ساقه پیازچه تازه خرد شده 4 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری تخم مرغ زده شده 2 عدد آرد ذرت 60 گرم (2/1 فنجان) روغن مایع برای سرخ کردن راهبری نوشتهپست قبلی ماهی کامل با سُس پست بعدی رولت گوشت و سوسیس ایتالیایی دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.