گوشت فیله خام با سس دسته بندی هاغذا2022-05-092022-05-15 ارسال توسط مهدی مواد لازم (برای سرو 6 نفر) :گوشت فیله گوساله 450 گرم بصورت برش های گرد 4 میلی متری خرد شوداسفناج 100 گرمسرکه بلسان 1 قاشق غذاخوریروغن زیتون 45 میلی لیترپنیر خرد شدهنمک و فلفل راهبری نوشتهپست قبلی مرغ سوخاری با چاشنی لیمو پست بعدی دم پخت میگو(مُرَبیَن) دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند * ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.